Walk your AS off 2021

Velkommen til alle deltakere i «Walk your AS off 2021» !

Fra å være enkelte lokalforeninger som tidligere deltok i denne kampanjen, er det fra i år opprettet nytt lag for Bekhterev Norge der alle kan delta. For å bli med her, må du du først melde deg ut av nåværende lag ved å klikke «Leave Team» på din egen profil. Dernest velger du Bekhterev Norge (lag nr. 61) som nytt lag.

«XXX»

Det finnes dessverre ikke noen app for registrering av skritt, men det er laget en mobilvennlig versjon som du enkelt kommer inn på ved å ha lagret lenken: https://walkasone.org/dashboard/ Om du ikke har skritteller, laster du enkelt ned en app fra AppStore eller GooglePlay. Husk også at andre aktiviteter som eksempelvis sykling og svømming kan omgjøres til skritt ved å benytte konverteringstabellen

Intern konkurranse

For å øke interessen for å delta vil Bekhterev Norge premiere de tre beste under kampanjen fra 1. – 31. mai. Av denne grunn ville det vært fint om alle som registrerer seg med profil fyller inn sitt navn under «Display name» og stedsnavn under «Location».

Inviter gjerne også venner og kjente til å bli med!

Lykke til!

Innmelding og pålogging:

https://walkasone.org/signup/

Logo Som medlem i Bekhterev Norge bidrar du til å fremme vår gruppes interesser og dine egne muligheter. Meld deg inn her.