Walk your AS off 2021

Bekhterev Norge vil i år delta som samlet organisasjon i den internasjonale kampanjen «Walk your AS off». Verdens AS-dag er 8. mai, men konkurransen «Walk AS One» pågår i hele mai. Noen lokalforeninger har deltatt i «Walk your AS off» tidligere, men vil i år slutte seg sammen til felles innsats og innbyrdes konkurranse.

Tiltaket skal inspirere og motivere alle med aksial spondyloartritt (AS) til å bevege seg mer. Det er nok også spesielt viktig i disse pandemitider.

Siden «Walk your AS off» ble startet i 2012 har deltakere gått distanser som til sammen tilsvarer avstanden rundt jorden og til månen. Nå er planen å samle skritt til den virtuelle fotturen mot Mars. – Dette er et ambisiøst 10-års mål!

Hvorfor 10 år?

Jo, det er fordi det er den gjennomsnittlige tid fra symptomer opptrer til diagnosen AS (Bekhterevs sykdom) kan stilles. Dette er altfor lenge, derfor rettes det nå sterkere fokus.

Kampanjen har til hensikt å skape internasjonal oppmerksomhet, og det gir Bekhterev Norge også en utmerket anledning til å bidra i det viktige arbeidet med raskere diagnostisering og bedre behandlingstilbud.

Alle kan delta ved å registrere sine daglige skritt som en god og helsebringende aktivitet. Andre aktiviteter som eksempelvis sykling, svømming, yoga etc. kan omgjøres til skritt etter en konverteringstabell på denne linken: https://walkyourasoff.com

Kom og bli med!

Vi oppfordrer alle til å delta. Om du ikke har skritteller eller aktivitetsklokke, har du helt sikkert en helseapp på mobilen som registrerer dette. Kampanjen pågår i hele mai måned, og det vil bli oppfordret til felles fotturer i lokalforeningene i fm. «Verdens AS Dag», 8. mai.

Klikk på linken nederst og dernest på tegnet øverst til høyre for «Sign up» og utfylling av info.

For å bli med på laget til vårt forbund søker du opp Bekhterev Norge og klikker «Join team». Under din profil registrerer du dine daglige skritt under «Log steps».

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe:
tore.tronrud@bekhterev.no. eller SMS til 915 39 097 om du trenger hjelp.

Lenke til påmelding og registrering: https://walkasone.org/signup/

Logo Som medlem i Bekhterev Norge bidrar du til å fremme vår gruppes interesser og dine egne muligheter. Meld deg inn her.