Gratulerer med dagen alle sammen

Den internasjonale Bekhterevdagen går av stabelen i dag den 6. mai. Den markeres på ulikt vis verden rundt. I Norge markeres dagen på ulike måter rundt om i landet. BN benytter også dagen til å sende en uttalelse fra landsmøtet, til helseministeren.

Bekhterev Norge kjører en nasjonal skritteller aksjon. Foreningene har ulike aktiviteter for medlemmene landet rundt.

Du finner informasjon om skritteller aksjonen her

Landsmøtet i Bekhterev Norge vedtok en uttalelse i anledning dagen som sendes til Helse- og omsorgsdepartementet om behov for styrkning av Behandlingsreise og rehabiliteringstilbudet for vår gruppe. Uttalelsen vil også bli sendt til Stortinget og medlemmene i Helse- og omsorgskomiteen, samt statsministeren.

Følgende uttalelse ble vedtatt på Bekhterev Norges landsmøte.

Leder for Bekhterev Norge i Igalo. Foto: Jon Hagfors
Logo Som medlem i Bekhterev Norge bidrar du til å fremme vår gruppes interesser og dine egne muligheter. Meld deg inn her.